Leke çıkarıcı sprey

Leke çıkarıcı sprey
                          Carpex  Leke Çıkarıcı Sprey 

Çoklu Enzim Teknolojisi ile Lekelerin Üstesinden Gelmede Yenilikçi Bir Yaklaşım

Çoklu enzim teknolojisi, doğadan ilham alarak geliştirilmiş bir temizlik yöntemidir, sadece etkili değil aynı zamanda pratik bir temizlik yöntemidir.   
Enzimler, doğadaki yaşamın temel bileşenlerinden biridir ve biyolojik tepkimelerde katalizör olarak görev yaparlar. lekelerin parçalanmasına ve çözülmesine yardımcı olurlar.

İçerisinde kullanılan çoklu enzim teknolijiye sahip enzimler sayesinde yağ, mürekkep, çay, kahve çikolata, meyve ve daha birçok inatçı leke üzerinde soğuk suda bile etkilidir.
Çam kokusu ile ferahlatıcı etki sağlar ayrıca yeni teknoloji parfümü sayesinde kirli sepetinizde oluşan kötü kokuları nötralize eder.
leke çıkarıcı sprey ürünümüz  koltuklardan halılara, kıyafetlerden arabaların koltuklarına kadar geniş bir yüzey yelpazesinde etkili bir şekilde kullanılabilir. Artık lekelerle uğraşmak yerine, Leke Çıkarıcı Sprey ile kolayca temizlik yapabilirsiniz. ev temizliğinizde vazgeçilmez bir yardımcı olacaktır. Kumaşlardaki, halılardaki veya koltuklardaki inatçı lekeleri kolayca temizlerken, yüzeylere zarar vermez. Bu özel formül sayesinde renkli veya beyaz kıyafetlerinizdeki lekeleri güvenle çıkarır ve giysilerinizi ilk günkü gibi taze ve temiz yapar.
Etiketler: /leke-cikarici
Nisan 15, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR